همه چیز درباره نمک صنعتی

همه چیز درباره نمک صنعتی: نمک های صنعتی به عنوان کلرید سدیم تعریف می شود که به صورت صنعتی از طریق استخراج از سنگ نمک یا آب همه چیز درباره نمک صنعتی:

دریا تولید می شود. در کاربردهایی مانند فرآوری شیمیایی، تصفیه آب، یخ زدایی، کشاورزی و نفت و گاز کاربرد دارد. نمک های صنعتی به عنوان مواد اولیه برای تولید مواد شیمیایی مختلف استفاده می شوند.

مشخصات کلی نمک صنعتی:

نمک صنعتی که خلوص آن کمتر از نمک خوراکی است. تفاوت اصلی نمک صنعتی با مواد غذایی شور با درجه خلوص پایین تر، تصفیه نشدن و بدون یددار شدن از نوع صنعتی است. خلوص نمک خوراکی 99 درصد است. به دلیل تصفیه نمک خوراکی، این نوع نمک باعث ایجاد سنگ کلیه و سایر مشکلات مشابه نمی شود.

ایران معادن نمک زیادی دارد. اما به دلیل هزینه بالای فرآیند نمک تصفیه شده، بخشی از نمک استخراج شده از معادن نمک و دریاچه ها به صورت تصفیه نشده (به شکل نمک خام صنعتی) به عنوان نمک خوراکی وارد بازار مواد غذایی می شود.

کاربردهای نمک صنعتی:

نمک صنعتی کاربردها و مصارف بسیاری در صنایع مختلف دارد. کاربردهای نمک صنعتی فراوان است. نمک صنعتی و معدنی در صنایعی مانند تصفیه آب و فاضلاب، دباغی پوست، اسیدی کردن، تولید بهداشتی و شوینده و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارد. موارد زیر بخشی از مصرف نمک صنعتی است:

صنعت نمک برای تغذیه دام

نمک صنعتی برای نرم کردن یا سخت شدن آب

نمک برای استفاده در پالایشگاه ها

کاربرد سنگ های صنعتی برای رزین

از سنگ نمک برای دیگ بخار استفاده کنید

انواع نمک صنعتی

نمک صنعتی در انواع و درجه های مختلف تولید و مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از مهمترین انواع نمک های صنعتی و معدنی عبارتند از. نمک شکری، نمک ماهیگیری، نمک نخود، نمک پودر، گرید جاده نمک، گرید حفاری نمک. در ادامه به بررسی برخی از انواع نمک های صنعتی پرداخته می شود.

1- نمک های قفسه ای یا نمک صنعتی 120 و 130:

این نوع نمک قبل از نمک پودری یا نمک نرم صنعتی کوچکترین اندازه دانه بندی است. کریستال های این نوع شوری، شفافیت و شفافیت زیادی دارند، به همین دلیل می گویند نمک شور.

2-نمک شکری یا نمک صنعتی 110:

این نوع نمک به دلیل شباهت زیاد اندازه آن به چغندرقند به شکر معروف است. یکی از پر مصرف ترین فرمول های

نمک در صنعت نمک است. با توجه به اندازه این نوع دانه ها، مش 110 نیز نامیده می شود. از جمله مصارف مهم این

نمک می توان به گل حفاری، فرآیند نمک، استفاده از گوشت به ویژه گوشت خوک در گرجستان و استفاده در پنیر و غیره اشاره کرد.

3- نمک صنعتی 100:

نمک صنعتی 100: دانه ها و کریستال های این نوع نمک کمی بزرگتر از حبوبات (تقریباً دو برابر) است.

4- نمک صنعتی 90

دانه های سایز 90 این نوع نمک صنعتی کمی بیشتر از دانه نخود است. به دلیل اندازه تقریبا یکنواخت بذرها به آنها مش 90 می گویند.همه چیز درباره نمک ص

5 – نمک ماهیگیری:

سنگ نمک پس از شکستن در خردکن، تکه های بزرگ نمک را شکسته و به اندازه های 5 تا 10 میلی متر خرد می کنند. بذر نمک شیلات بزرگتر از یک نخود و کمی بیشتر از یک گردو است که تقریباً بزرگترین اندازه کل است. علت نامگذاری نمک ماهی استفاده عمده از این غلات در صنعت ماهیگیری و همچنین ضدعفونی است. البته این تنها یکی از کاربردهای آن در آب شور است. از دیگر مصارف این نوع نمک می توان به سخت شدن آب، احیای رزین های یکبار مصرف، پوشش های تمیز و مواد شیمیایی ریز، صنایع چرم سازی و چرم سازی، پنیرها و بسیاری از مواد مصنوعی دیگر اشاره کرد.

6-نمک پودر صنعتی (نمک نرم صنعتی):

در نهایت آخرین گروه نمک صنعتی فرآوری نشده از نظر دانه بندی نمک پودری است. به دلیل کاربردها و کاربردهای صنعتی زیاد به این نمک نرم صنعتی نیز می گویند. کاربرد اصلی این نوع نمک تولید اسید و طیور است.

بسته بندی نمک صنعتی:

نمک ما، بسته بندی شده در گونی های 25 کیلوگرمی یا در جامبو بگ ها بسته بندی میشوند. که این بر اساس اندازه دانه و سفارش مشتری است.

نمک صنعتی مقصد صادرات:

این محصول بیشتر توسط مشتریانی که نمک‌ها را در تصفیه آب و فاضلاب، طیور، اسیدی‌سازی، بهداشتی، حفاری و تولید مواد شوینده استفاده می‌کنند، ارائه می‌شود. بنابراین، ما در حال صادرات نمک به کشورهای آسیایی، اروپایی و کشورهای مستقل مشترک المنافع هستیم.

برای دریافت قیمت به روز نمک صنعتی و اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات بیشتر، لطفا از طریق خطوط تماس/ایمیل ما با ما تماس بگیرید.

نتیجه آزمون آنالیز عنصری به روش XRF  نمک صنعتی شرکت امید سازان پایا ایریک در ذیل نشان داده شده است.

نمک صنعتی
نمک صنعتی